keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Stockmann- löydöt, Kicks ja Nioxin

Kävin tänään keskustassa asioilla, ja samalla pyörähdin muutamassa eri kaupassa - kosmetiikkaosastoilla tietysti.

Ensiksi suuntasin Kicks- myymälään, sillä huomasin että he mainostivat joka päivä vaihtuvia joulukuun tarjouksiaan. Silmiini osui monta upeaa tuotetta, joita pääsin hypistelemään myymälässä. Hyllyjen välissä pyöriessäni mieleeni tuli yksi hankintalistallani ollut asia- saunassa pidettävä kasvonaamio. Etsin myyjän käsiini, joka opasti minua hyvien naamioiden etsinnässä.
Hän suositteli minulle Origins- merkin kasvonaamioita.

Olin etsiskellyt käsiini turvepohjaista naamiota, mutta mieleni muuttui myyjän kanssa keskustellessa, ja päätinkin ostaa kosteuttavan 10 minuutin pikanaamion, joka sopii muuallakin kuin vain saunassa käytettäväksi. Naamiossa ihastuin ensimmäiseksi sen kevyeen koostumukseen ja makeahkoon tuoksuun.

Päätin käyttää ammattilaisen neuvot hyödyksi, ja kyselin häneltä myös iholleni sopivaa kuorintavoidetta. Lumenelta löytyi minulle sopiva mineral scrub- kuorintavoide, jota on tarkoitus käyttää ennen naamion levittämistä. Se poistaa kuolleet ihosolut ja lian ihohuokosista, jolloin naamio pääsee imeytymään iholle paremmin, näin tehostaen sen vaikutusta.
Myyjä kertoi käyttävänsä itse myös yönaamiota joka tehokosteuttaa ihoa yön aikana talvisella säällä, ja innostuin ideasta, sillä ihoni on talvisin hyvin kuiva. Päätin kokeilla Kicksin omaa merkkiä - instant moisture maskia. En malta odottaa uusien tuotteiden kokeilua, sillä kaipaan iholleni etenkin näin talvisin kuivalla ja kylmällä

säällä ekstra hoitoa ja kosteutusta.

Kicks myymälästä suuntasin Stockmannille. Kiertelin ensin Lancomen pisteellä, jossa tein pienen leikkimielisen kauneustyyppi- testin. Testi osui oikeaan, sillä sain kauneustyypikseni: klassinen, ja testi suositteli minulle etenkin Lancome- sarjaa, jota olenkin käyttänyt aikaisemmin ja josta pidän erityisen paljon.

Stockmannilla on mahdollisuus liittyä Lancome- clubin jäseneksi tehdessään ensimmäisen Lancome- ostoksensa myymälässä. Clubin jäsenenä saa tarjouksia sarjan eri tuotteista, ja pisteillä kerättyä itselleen palkintoja. Innostuin asiasta heti, ja aion käydä huomenna paremmalla ajalla uudestaan katsomassa löydänkö ensimmäisen ostokseni Lancomelta, jolloin saan liittyä tämän clubin jäseneksi.


Kiersin myös onneksi Stockmann - kosmetiikkatuotteiden poistonurkkauksen läpi, sillä löysin sieltä jotain mitä olen halunnut jo vuosia, mutta en ole aikaisemmin raaskinut itselleni ostaa. Nyt sain tuotteen -50% alennuksella!
Kyseessä on Nioxin - hair system kit. Kun olin kampaamossa töissä, työkaverini suosittelivat kyseistä sarjaa minulle. Olen lukenut vuosien jälkeen monta artikkelia tästä tuotteesta, ja olen tullut vakuuttuneeksi siitä että tuote todella toimii.

Itse kärsin hyvin ohuista hiuksista. Yksittäinen hiukseni on hyvin ohut ja hauras, ja katkeilee helposti. Määrällisesti hiuksia minulla on myös todella vähän. Asiaa ei auta 2-3kk välein toistuva
hiusten vaalennus, joka on raskas ja paljon kuluttava prosessi hiuksille.

Nioxin hair system kit: iin kuuluu shampoo- hoitoaine sekä hiuspohjaan jätettävä hoitotuote. Nioxin on on tullut tunnetuksi tehokkaiden hiustenhoitotuotteidensa ansiosta. Se on suunniteltu erityisesti hiustenlähdöstä ja ohenemisesta kärsiville. Nioxin hoitotuotteet ravitsevat ja vahvistavat hiuksia ja hiuspohjaa.

"Monet markkinoiden tuotteista ovat joko lääkepohjaisia tai ongelmia peittäviä. Nioxin lähestyy ohenevien hiusten ongelmaa kokonaisvaltaisesti eikä yritä kasvattaa hiuksia uudelleen tai peittää ongelmaa. Nioxinin innovatiivinen ihonhoitoon perustuva teknologia saa aikaan paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset ilman sivuvaikutuksia."

Tänään pääsenkin jo testaamaan tuotteita, miten ne itselleni sopivat. Toivon näkeväni tuloksia sekä ihossani, että hiuksissani pian!

- Kerttu


2 kommenttia:

  1. Oletko huomannut jo vaikutuksen? Suositteletko tuotetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole huomannut oikeen mitään muutosta hiuksissa. En näillä näkymin suosittele.

      Poista